Dekoratif Mumların önemi?

DEKORATİF MUMLAR

Dekoratif Mumların önemi?

Mumların Kullanım Alanları Nelerdir?

İlk görünüşte basit bir aydınlatma aracı gibi görünen mumlar sahip oldukları özelliklerle kullanıcılarının farklı ihtiyaçlarına cevap verebilirler.

 

Günümüzde çok farklı şekillere sahip olan mumların kullanım alanlarının neler olduğu aşağıda belirtilmiştir;www.cansus.com.tr

  • Aydınlatma ihtiyacı durumlarında,
  • Dekoratif süslemelerde,
  • Oteller ve restoranlarda,
  • Kapı cilalama,
  • El ve ayak bakımı

 

 

Farklı renklerde de üretiliyor olmasından dolayı kullanıldığı alanlarda ihtiyaçları gidermesinin yanı sıra görsellikte katan mumların nasıl kullanılması gerektiğini bilmekte önemlidir.www.cansus.com.tr

 

Mum Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Hassas bir yapıya sahip olan mum kullanımı ve özellikleri incelendiğinde ilk dikkat çeken bu ürünün sıcak alanlardan uzak tutulmaları gerektiğidir. Özellikle yapay ısı ve güneş ışınlarına direk maruz kalan mumlarda, erime başta olmak üzere farklı şekil bozuklukları meydana gelmektedir. Kullanımı sırasında çevreye zarar verme ihtimali de bulunan mumların etrafında yanması kolay olan maddelerin olmaması da önemlidir.

 

İçerisindeki fitilin yanmasıyla etrafa fayda sağlayan mumlarda fitil gerektiğinde uzun olduğunda doğru yanma işleyişi gerçekleşmeyecektir. Bu nedenle mumu aydınlatma amacıyla kullananların düzenli aralıklarla fitilin yanan siyah kısmının düzenli olarak uygun hale getirilmesi gerekmektedir.

 

Etiketler: mum/ışık/ısı/dekoratif/estetik/renkli/estetik görsele sahip mum/
Mayıs 29, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR